DJ Maarten van Bokhoven

Specialist op het gebied van elk soort privé feest en corporate event!

Ooit begon het ‘gewoon’ als DJ Maarten. Een onvervalste allround DJ op privé en corporate aangelegenheden, tot aan feestcafé's in binnen en buitenland. En dit is nooit gestopt! Naast de act Louis Laporte draait Maarten nog wekelijks op vele allround gelegenheden. Is uw evenement de volgende?

Biografie:

Maarten van Bokhoven is waarschijnlijk een van Nederlands meest geboekte DJ’s. En dit is niet voor niks. Als 15-jarige startte hij zijn carrière (toen nog hobby) op bruiloften en bedrijfsfeesten. Meer dan 2500 boekingen later heeft DJ Maarten een zeer indrukwekkend scala aan uiteenlopende evenementen op zijn naam staan! Hiermee is hij specialist op het gebied van elk soort privé feest en corporate event.

Zijn enthousiaste houding achter de draaitafels en opzwepende draaistijl kenmerkt een feest met DJ Maarten. Maar misschien nog veel belangrijker: inspelen op publiek als geen ander!

Een feest van te voren exact plannen is nooit mogelijk. De interactie tussen gast en DJ op de avond zelf bepaald pas de definitieve vibe! Door vele jaren ervaring met alle muziekstijlen kan Maarten werkelijk elke willekeurige muzieksoort vloeiend in elkaar over mixen om tot zijn doel te komen: iedereen op de dansvloer en handjes in de lucht.

All-in show boeken?

DJ Maarten boeken met apparatuur? Dat kan! Van kleine show tot aan 1000’en personen. Eventueel met een van de vele opties zoals saxofonist, uitgebreide lichtshow, artiest of special effects!
 
Check: The-DJ.nl